top of page

Sprendimas - nuoma

Atnaujinta: 2023-11-29

Sveiki


Šis postas iš asmeninės patirties. Skiriu tiems, kas norėtų, bet negali.

Norėtų naujo telefono, kompiuterio, televizoriaus, ir dar daug kitų dalykų, kurie palengvina ir praskaidrina mūsų gyvenimą.



Priešistorė.


Gyvenu Olandijoje 6 metus. Turiu darbą ir moku mokesčius, nuomojuosi butą ir vairuoju automobilį (olandiškais numeriais). Gyvenu su šeima. Išlaidų daug.

Atlyginimas ne minimumas, bet ir ne tie tūkstančiai, apie kuriuos rašo naujai ar seniai atvažiavę ir tokias algas “gaunantys”.


Istorija.


Norėjau turėti naują telefoną ir mobilaus interneto planą su 5G (tie kas bijo spinduliavimo toliau neskaitykit). Deja, norint pasiimti tokį komplektą iš T-Mobile ar KPN reikia turėti Olandišką asmens dokumentą (ID, pasą ar vairuotojo pažymėjimą iš Gementės, o ne iš RDW, kokį gauni, kai keitiesi vairuotojo pažymėjimą iš LT į NL). Arba mokėk visą sumą iš karto. Nes, be Olandiško dokumento, maksimali galimo paketo suma yra 20 eurų per mėnesį. Nors, kai užsisakiau internetą namams iš KPN ir suma yra 60 eurų per mėnesį, jokių klausimų neiškilo (čia šviesolaidinio 1 Gb/s interneto kaina).


Sprendimas.


Ieškojau sprendimo ir jį radau - GROVER.

Nuoma. Galima nuomotis nuo 3 mėnesių iki 12, kai ką ir 18 mėnesių, o po to dar galima nuomą pratęsti ar, jei patiko nusipirkti.

Čia galima rasti įvairių technikos pasiūlymų.

Aš pradėjau nuo Oculus Quest 2 virtualios realybės akinių. Norėjom išbandyti ir pažiūrėti ar mums jų reikia. 3 mėnesius pabandėm. Labai patiko, ypač sportas. Gražinom ir nusipirkom naujus (dabar stovi ir renka dulkes).

Po to pabandžiau objektyvą fotoaparatui. Vėl 3 mėnesiai bandymų ir testavimų. Gražinau. Ne mano stiliui.

Dabar nuomojuosi kitą objektyvą. Ėmiau metams. Ilgesnis laikotarpis atskleidžia daugiau pliusų ir minusų.

Ir grįžtant prie istorijos - radau norimą telefoną. Išsinuomojau metams. Kaina (per BlackFriday) nesiskiria nuo mėnesinio mokesčio imant iš KPN. Po metų galiu gražinti ir pasiimti naujesnę versiją. Arba pasilikti.


Visus daiktus gavau naujus. Arba kaip naujus, nes nepastebėjau naudojimo požymių.

GROVER suteikia visas garantijas ir 90% draudimus nuo gedimų ir pažeidimų naudojimo metu.

Reikalavimai norinčiam tapti klientu minimalūs.


Jei norite turėti naują elektronikos prietaisą - bet MediaMarkt ar KPN (na ir visi kiti) jums neduoda norimo daikto išsimokėtinai - nereikia liūdėti. Yra geresnis variantas - GROVER nuoma.


O čia abipusiai naudingą nuoroda.

Hey, I think you’ll like renting tech with Grover. If you start a subscription via this link, you get €20 Grover Cash, and I’ll get €20 Grover Cash too. Sign up with my invitation link: https://www.grover.com/nl-en/referred/R-1112HK9VX


Gero naudojimo.

10 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page